Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
14 Септември в 10:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
БСП ще подкрепи Костадин Костадинов за кмет на Варна?
/КРОСС/ БСП няма да издигат свой кандидат за кмет на Варна. Това става ясно от изявление на председателя на партия "Възраждане"Костадин Костадинов във Фейсбук, в което той твърди, че социалистите възнамеряват да го подкрепят като независим кандидат за кмет на града. Засега обаче няма официално потвърждение на думите му от страна на БСП.
Костадинов е обнадежден, че с подкрепата и на червените ще се стигне до балотаж, който според него ГЕРБ ще загуби.
Подкрепата за мен от страна на "Възраждане", БСП и още 8 други партии дава кураж на нашите съграждани, че в нашия отдавна продаден на управляващата мафия град може да се случи изненада, казва се още в позицията на Костадинов.
По негови думи спечелването на кметската надпревара в морската столица ще е началото на революция в България.
Изведнъж ще се окаже, че не всичко е наредено, не всичко е предопределено, не всичко може да се купи и продаде, подчертава Костадинов.
Припомняме, че през лятото лидерът на БСП Корнелия Нинова свали доверието си от дългогодишния местен водач на партията Борислав Гуцанов, като го обвини, че фалшифицирал членската маса. Тя поиска и смяната на Гуцанов в Изпълнителното бюро на партията. За решението на местната организация на БСП да не издига собствен кандидат в морската ни столица се заговори още преди дни, но крайният резултат не беше ясен. Във Варна пристигна и ръководителят на предизборния щаб на БСП Кирил Добрев.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?