Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
15 Ноември в 15:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети
/КРОСС/ Министърът на правосъдието Данаил Кирилов се срещна с новия посланик на Франция у нас Н. Пр. Флоранс Робин. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на правосъдието. По време на разговора Флоранс Робин даде висока оценка на напредъка на страната ни в областта на сигурността като външна граница на Европейския съюз.
Флоранс Робин ще е първата жена посланик на Франция у нас в демократичната ни история"Това, че станахме част от европейското семейство ни даде високи цели, към които да се стремим", заяви министър Кирилов и допълни, че България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети. Той запозна посланика с хода на разговорите с представителите на Венецианската комисия, които бяха на посещение у нас.
Двамата изразиха увереност, че доброто сътрудничество между България и Франция и занапред ще продължи да се развива.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 09:27 - Планираните прекъсвания на тока от ЧЕЗ Разпределение 05 Декември в 19:27 - Румен Петков в Плевен: Бойко Борисов е виновен България да стане газовозависима държава 05 Декември в 17:54 - Рекорден скок на цените на храните 05 Декември в 16:54 - КЗП: „Близо 60% от европейските потребители свидетелстват за положителен опит след подаване на жалба“ 05 Декември в 16:27 - Надя Клисурска: 1/5 от данък общ доход и 1/10 от ДДС да остава в общините 05 Декември в 15:27 - Кристиан Вигенин : Призоваваме управляващите да нормализират отношенията ни с Русия 05 Декември в 14:54 - Корнелия Нинова: Лъжа е, че е имало договорка за субсидията 05 Декември в 14:27 - Най-малко 100 тона пилешко месо са заразени със салмонела на българския пазар 05 Декември в 13:27 - Българската икономика нараства стабилно с 3,7% през третото тримесечие 05 Декември в 13:27 - Тома Биков за изгонения дипломат: Действията на Русия са реципрочни