Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
31 Октомври в 14:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Делян Георгиев: Сигурен съм, че съгражданите ми от „Изгрев“ искат промяна
AКРОСС/ Винаги съм бил обществено-ангажиран човек. Гледайки какво се случва с моя район ''Изгрев'' се амбицирах да се включа в политическата надпревара. Това сподели кандидатът на БСП за кмет на "Изгрев"доктор Делян Георгиев в ефира на телевизия България Он Ер. Той е сигурен, че съгражданите му, също като него, искат промяна. "На тези избори в '"Изгрев'"се случиха много важни неща, които трябва да са сигнал към гражданите от цяла София. Много хора гласуваха за промяната", добави кандидатът за кмет. Георгиев коментира, че е кандидат с широка подкрепа - освен от БСП, така и от АБВ, Георги Кадиев, МИР и други. "При тези избори няма толкова ляво и дясно, всички застават заедно за промяна срещу статутквото", каза Делян Георгиев.
''Аз съм перфекционист, затова лекарската ми практика ще остане на заден план, ако стана кмет. Но аз съм си лекар за цял живот", добави доктор Георгиев. Той е категоричен, че има мениджърски опит, като е началник смяна в "Спешна помощ"за София и Софийска област. ''Има достатъчно качествени хора в общината, които си разбират от работата. Не бива хората, които са добри в работата си, да бъдат подлагани на политически натиск. Чистките не са полезни", коментира кандитът за кмет на район "Изгрев"от БСП.
Делян Георгиев посочи, че в район "Изгрев"има проблем с презастрояването
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник