Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
19 Ноември в 13:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Гербаджии се оплакват от дерибеи в партията си
AКРОСС/ Двама членове на видинската организация на ГЕРБ се оплакаха, че са станали обект на посегателство от влиятелни местни съпартийци, като преди това многократно са били заплашвани.
Неуспялата кандидатка за общински съветник във Видин Янита Каменова съобщи, че в петък срещу събота вечер е било простреляно предното стъкло на неин фирмен автобус, с който превозва работници. Тя е убедена, че атаката идва от партията, а не от външополитически опонент.
"Имам доста пиперлив език и на много хора това им пречи, не им е изгодно. Получавала съм доста предупреждения, съвети с усмивка да съм по-обрана в изказа си", обясни Каменова.
В четвъртък посред бял ден са срязани четирите гуми на автомобила на новия председател на Общинския съвет в Ново село Иво Вергилов.
Посегателството е извършено сутринта пред сградата на Общинската администрация. И Вергилов е категоричен, че разправата с него идва от влиятелни съпартийци, след като преди това е бил предупреждаван и заплашван от хора в ГЕРБ, общината и на работното му място.
Каменова и Вергилов искат среща с Бойко Борисов, за да го информират за случващото се във видинската организация на ГЕРБ.
Преди година от вътрешнопартиен натиск се оплака и тогавашният общински съветник от гражданската квота на ГЕРБ в Ловеч Виктор Стойчев.
В интервю за ДУМА той обясни, че не е съгласен с корупционната управленска политика на партията в областта
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 09:27 - Планираните прекъсвания на тока от ЧЕЗ Разпределение 05 Декември в 19:27 - Румен Петков в Плевен: Бойко Борисов е виновен България да стане газовозависима държава 05 Декември в 17:54 - Рекорден скок на цените на храните 05 Декември в 16:54 - КЗП: „Близо 60% от европейските потребители свидетелстват за положителен опит след подаване на жалба“ 05 Декември в 16:27 - Надя Клисурска: 1/5 от данък общ доход и 1/10 от ДДС да остава в общините 05 Декември в 15:27 - Кристиан Вигенин : Призоваваме управляващите да нормализират отношенията ни с Русия 05 Декември в 14:54 - Корнелия Нинова: Лъжа е, че е имало договорка за субсидията 05 Декември в 14:27 - Най-малко 100 тона пилешко месо са заразени със салмонела на българския пазар 05 Декември в 13:27 - Българската икономика нараства стабилно с 3,7% през третото тримесечие 05 Декември в 13:27 - Тома Биков за изгонения дипломат: Действията на Русия са реципрочни