Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
21 Декември 2014г. в 11:02 | Източник: Standartnews.com
Оценка: 0/5 (0) |0
Горанов: Нямам притеснения за стабилността на пенсионните фондове
София. „Нямам притеснение за стабилността на пенсионните фондове. Има обаче около 1 млрд и 700 млн. лв. инвестирани в акции, вероятно висококачествени. Липсва обаче информация как се взима решението за тези инвестиции.", каза финансовият министър Владислав Горанов по Нова ТВ.
Според него този дебат се е обострил излишно и няма никакъв драматизъм по темата, тъй като никой няма да бъде принуждаван да вкарва парите си за пенсия в НОИ. 
"Това не е нова дискусия нито за синдикатите, нито...
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 10:54 - Станислав Владимиров: “Визия за България” е основа, по която тепърва предстои голям дебат Днес в 09:28 - Цветанов: ГЕРБ няма различия с Патриотите Днес в 09:27 - С "Визия за България"БСП отвори дискусията за бъдещето на страната Днес в 08:54 - Александър Симов: Трябва да попитаме хората за въвеждането на еврото 22 Юли в 17:27 - Над 2/3 от македонците не могат да отидат на седемдневна ваканция 22 Юли в 16:27 - Сезонни работници от Украйна и Молдова спасяват сезона по морето 22 Юли в 16:02 - В НСФБ смятат, че медиите внушават опасност от разпад на Обединени патриоти 22 Юли в 15:29 - Сидеров иска изтегляне на законопроекта на Валери Симеонов за борбата с шума 22 Юли в 13:54 - МВР министърът: Премиерът има зад гърба си решение за обратния прием на мигранти 22 Юли в 13:54 - Цветанов: Никой от БСП не каза откъде ще дойдат парите за техните мечти