Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
13 Септември в 13:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Ивайло Найденов поема председателството на сдружение „Храни и напитки България'
AКРОСС/ Ивайло Найденов, генерален мениджър на Монделийз Интернешънъл за България, Румъния и Източна Адриатика, поема председателството на сдружение „Храни и напитки България". Със своя дългогодишен опит в Монделийз Интернешънъл и сектора, в новата си роля, Ивайло ще работи за една по-благоприятна среда за развитие на хранителната индустрия в България в открит диалог с обществото и институциите.
„Да председателствам сдружение „Храни и напитки България"е отговорност. Благодаря за гласуваното доверие на колегите, членове на сдружението. Въпреки силната конкурентна среда в нашата индустрия, чрез сдружението ние вече повече от година работим активно и в пълна прозрачност, не само, за да подобряваме бизнес климата у нас, но и да защитаваме интересите на производители, вносители, дистрибутори и търговци, поддържайки един градивен и отворен диалог с институциите. Смятам, че това е правилният път, и аз, приемайки тази нова роля, мога само да надграждам", споделя новият председател на „Храни и напитки България".
Кариерата си в Монделийз Интернешънъл Ивайло стартира през 2004 г. като част от предшественика на Монделийз - "Крафт Фуудс България". Първоначално е директор "Продажби", а 4 години по-късно става директор "Маркетинг". Той е й първият българин, оглавил българското подразделение на мултинационалния гигант в 25-годишната му история на българския пазар
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?