Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
30 Октомври в 11:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Иван Таков: Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да поискат промяната
AКРОСС/ Софиянци имат избор, могат на 3 ноември да поискат промяната, да поискат алтернативата. А тя е реална, защото има 22 балотажа, включително и за кмет на София. Това каза общинският съветник от БСП Иван Таков в Сутрешния блок на БНТ.
Той посочи, че на 27 октомври се видя, че София и софиянци имат алтернатива - дали това е Мая Манолова, дали е БСП, дали е Демократична България, Борис Бонев и те посегнаха към нея.
„Най-голямата партия, за съжаление, отново е партията на негласуващите и тя няма представителство в СОС, категоричен бе Таков - Активността от около 43-44% е по-ниска и от предишните избори. Което е предпоставка за задълбочен анализ, защото това вече се повтаря от избори на избори".
Общинският съветник от БСП изтъкна, че ГЕРБ са царе в изборния процес и отчасти в неговата манипулация.
В отговор на въпрос „Как щяла да управлява Мая Манолова общината без собствена листа?", той припомни, че и Борисов, като кмет, две години нямаше нито един общински съветник.
„Мая Манолова е нашият кандидат, ние я подкрепяме и то категорично. Защото тя е необходимата промяна. Ще я подкрепяме за всички решения, които са залегнали в нашата програма през 4-годишния мандат", заяви Иван Таков и допълни: „Тя има подписано споразумение с нас, както и с други партии за коренна промяна на управлението на столицата, което трябва да следва и да спазва. Много голяма част от тези приоритети са залегнали и в програмата на ДБ
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник