Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Ноември 2014г. в 13:29 | Източник: Novini.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Кадиев към Лукарски: 'Лукарски, не си ти, когато си гладен' (видео)
Винаги съм си представял, че българските министри са хора за пример. Аз няма да гласувам за вашето правителство, г-н Борисов, заяви депутатът от БСП лява България Георги Кадиев от трибуната на Народното събрание.

Не харесвам програмната декларация, която сте написали. Аз няма да гласувам за това правителство, защото не съм съгласен с нищо в тази програма, особено за кандидатурата на г-н Лукарски за министър на икономиката.

Видях един колаж във Фейсбук, което ме разсмя, след това ме натъжи, а после почти се разплаках. "Лукарски не си ти, когато си гладен" - това е наистина унизително за кандидат на български министър. Няма как да гласувам щом министър на отбраната е Николай Ненчев. Той нямал да прости никога на комунистите. Вие самият сте бил член на комунистическата партия.

Не мога да подкрепя правителство, което беше свалено от хората.

Любопитен съм с коя песен ще поздрави Кънев българското управление. Дали ще е с Fragile ("Крехко"), Filelds ...
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия