Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Ноември 2014г. в 13:29 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Кадиев е любопитен с коя песен на Sting ще поздрави Кънев властта: Fragile (крехко), filelds of gold (полето от злато) или russian (руснаци)
/КРОСС/Георги Кадиев няма да гласува в подкрепа на правителството на Бойко Борисов, защото не харесва програмната декларация и защото не е впечатлен от личностите в него.
"Не мога да подкрепя правителство, което беше свалено от хората", каза той.
От парламентарната трибуна Кадиев посочи, видял плакат с номинирания за икономически министър Божидар Лукарски - „Лукарски, не си ти, когато си гладен" - Това е наистина унизително за кандидат на български министър. Първо се засмях, след това ми стана мъчно, след което ми се доплака, призцна Кадиев.
Няма как да гласувам, щом министър на отбраната е Николай Ненчев. Той нямал да прости никога на комунистите. Вие самият сте бил член на комунистическата партия", обърна се Кадиев срещу Ненчев.
Кадиев нападна и Ивайло Калфин от АБВ, който също е част от новия Министерски съвет, защото, напускайки социалистическата партия, е казал: „Аз излизам, за да бъда опонент на ГЕРБ и десните партии". На Кънев каза: Г-н Кънев, дано вас като ви разпитват не използват музика на Sting. Защото и до там ще се стигне.
"Любопитен съм с коя песен на Sting ще поздрави Кънев българското управление. Дали ще е с Fragile(крехко), filelds of gold (полето от злато) или russian (руснаци)", каза Кадиев.
  
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия