Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
12 Октомври в 14:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Корнелия Нинова: Реална децентрализация може да реши проблемите на общините
/КРОСС/ Днес е денят на българската община. Местната власт е най-близо до хората.
Тя е натоварена с много очаквания от тях. За да ги изпълнят, общините трябва да получат реална децентрализация. Не може постоянно да им се прехвърлят отговорности, без осигурено финансиране.
Поздравявам всички работещи в местната власт.
Пожелавам им здраве и да бъдат чувствителни към проблемите на съгражданите си. На прага сме на избори за кметове и общински съветници. На кандидатите на БСП желая успех.
Вярвам във вас. Познавам ви като почтени и можещи. Знам, че ще работите за добруването на хората във вашите населени места.
На добър час!
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия