Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
24 Август в 14:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Корнелия Нинова: Шипченската епопея е ярък пример за родолюбие и братство
/КРОСС/ Днес отбелязваме 142 години от Шипченската епопея. Тя е най-ярък пример за родолюбие и братство", коментира от връх Шипка лидерът на БСП Корнелия Нинова.
"Руско-турската освободителна война взе много скъпи жертви. Смелостта им никога няма да се забрави. Днес сме признателни към тях, но и длъжни. Да защитаваме истината за българската история. Да мислим свободно, да говорим свободно, да живеем свободно. Да пазим свободата на България", допълни тя.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 09:54 - Крум Зарков : За да има справедливост, трябва нова наказателна политика Днес в 09:54 - Тихомир Безлов: Освобождаването под домашен арест е познат сценарий за бъдещо оневинямане Днес в 09:00 - Тръгва проект за най-голямата индустриална зона у нас между Сливен и Ямбол Днес в 07:54 - Членове на ръководството на БСП – София се срещнат с Мая Манолова 18 Септември в 18:54 - Саудитска Арабия ще възстанови производството си на петрол до края на септември 18 Септември в 18:27 - Без Иван Тотев и в листите на ГЕРБ за съветници на Пловдив 18 Септември в 18:00 - Корнелия Нинова се срещна с посланика на Китай 18 Септември в 16:27 - Определят линията на бедност с нова методика 18 Септември в 16:00 - Депутати от всички парламентарни групи се включиха в акцията по кръводаряване 18 Септември в 15:54 - Алфа Рисърч: Съдебната власт на дъното по одобрение