Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
12 Ноември 2014г. в 08:52 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Лютви Местан: Пред нас стои митът, че КТБ е банката на ДПС. Не! До тука!
AКРОСС/Лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан даде дълго и обширно интервю за Нова телевизия. Политикът отговори на редица въпроси, разбивайки митове и основавайки се на факти.
Изчезналото тефтерчето „Златанов"и задкулисието
Да споделя надеждите си, че тефтерчето не е откраднато от ДПС, каза в студиото на Нова телевизия лидерът на ДПС Лютви Местан.
Дали тефтерчето не е добро начало за разговора за задкулисието Местан каза: Ако въобще има задкулисие, то е компания.
Ако Д.П. е Делян Пеевски, И. Ф, е Искра Фидосова, Цв. Цвц. - Цветана Цветанов, и Б. Б. - Бойко Борисов, явно това са въпроси, които ще трябва да зададем на тях, които вече сме получили - че това е естествен разговор за държавата и регионите, посочи Местан.
По въпроса за Пеевски и ДАНС той напомни, че движението е поело своята отговорност и към настоящия момент Пеевски не е председател на ДАНС.
Въпросите за г-н Пеевски трябва да следват отново фактите. Аз не искам да говоря за мита „Пеевски", отсече той.
Местан препрати въпросите за Пеевски и към Бойко Борисов. Той поздрави водещите за въпросите им, които до момента не са били задавани по такъв начин. Защото отговорът на въпроса „Кой?"според него няма как да е зададен в единствено число.
Както инициалите са в компания, така и задкулисието трябва да е в компания. Няма как да се сведе до една партия. Още по-невъзможно е да се сведе до една или няколко персони, смята Местан
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия