Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
31 Октомври в 17:01 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Мая Александрова: Заедно с люлинчани ще направим района по-уютен, спокоен и красив
AКРОСС/ Мая Александрова е кандидатът на БСП за кмет на район "Люлин", който в неделя ще се бори на балотаж. С номер 56 в бюлетината. Родена е в София. Бакалавър е със специалност „Икономика и организация на труда"от УНСС. Омъжена е и има две дъщери. От 26 години живее в "Люлин"и се сблъсква от първо лице с проблемите му.
Най-големите проблеми във вашия район са?
Майка съм на две дъщери, които израснаха сред мръсни градинки със счупени люлки, ръждясали пързалки и катерушки. Съпричастна съм към трудностите на майките, които са принудени да се движат по пътното платно, заради разбити или липсващи тротоари. Един от основните проблеми, както в повечето големи столични райони, е инфраструктурата. Шофьорите ежедневно се движат по разбитите улици. Места за паркиране липсват. Уличното осветление в някои микрорайони напълно отсъства, което е опасно и за децата, и за възрастните. Както навсякъде, така и в „Люлин"проблемите с екологията и естетиката на средата са актуални. За мен е от огромно значение да се погрижим за това, което зависи от нас. „Люлин"е районът с най-много запазени междублокови тревни площи и градинки, но те често се превръщат в сметища. А е нужно толкова малко, за да се превърнат в уютно допълнение на градския пейзаж. Неотдавна мой близък бе убит от гръм в градинка между блоковете. Липсата на гръмоотводи е още един от проблемите на „Люлин"
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник