Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
31 Октомври в 09:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Мая Манолова преди балотажа. За скритите договорки и явните обещания в кметската битка за София
/КРОСС/ Дни преди голямата битка на балотажа в София Мая Манолова гостува в студиото на Нова телевизия „Здравей, България". 38 000 е разликата между гласовете на Манолова и Фандъкова. Това е нищожна разлика, която може да бъде стопена и доволните усмивки на г-н Борисов и на ГЕРБ да се стопят. Всичко зависи от гражданите. Не могат да бъдат купени толкова гласове, че да удавят вота на хората, коментира тя в сутрешния блок. По думите й лъжите на предизборния щаб и на г-жа Фандъкова продължават. Показах многократно кои са хората в моя екип. За разлика от нея не влизам в пазарлъци с партийни централи. Не си купувам подкрепата и не раздавам постове, категорична е Манолова.
Според нея поведението на Фандъкова е последователно. В рамките на кампанията преди първия тур тя бягаше от дебати. Тя избяга от дебата пред студентите в Софийския университет и пред младежките организации. Тя отказа участие и на хората от „Спаси София", които ни поканиха днес, поясни Манолова.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник