Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
06 Декември 2019г. в 11:00 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
„ Моята електронна фактура помага“ продължава и през 2020 Г.
AКРОСС/ Моята електронна фактура помага"е кампания на „ЧЕЗ Електро България"АД за популяризиране на екологичните и социални ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки. Продължава да расте броят на клиентите, които предпочитат да получават сметките си по електронен път. Всеки четвърти клиент на „ЧЕЗ Електро България"АД вече е оценил удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура. До момента отказалите се от хартиения носител на сметката за електроенергия са над 444 000. Със своя избор те успяха да спасят от изсичане над 10 500 дървета и да намалят използването на хартия с близо 11 милиона листа годишно, с което всяка година спестяват 227 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.
„ЧЕЗ Електро България"АД инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти. По време на „Моята електронна фактура помага"дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.
Първият плакет за специален принос към каузата на кампанията „Моята електронна фактура помага"вече е в Благоевград - градът с най-висок брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България"АД след столицата, които използват електронна фактура - над 35 хиляди. Затова и заключителната част на кампанията за 2019 г
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?