Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
15 Септември в 09:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Националният съвет на БСП решава за Мая Манолова
/КРОСС/ Националният съвет на БСП решава дали да подкрепи независимата кандидатура на бившия омбудсман Мая Манолова за кмет на София, предаде БНР.
Пленумът на левицата, насрочен за 11 часа в централата в столицата днес, ще утвърди и номинациите за всички общини в страната.
Припомняме, че софийската организация на БСП почти единодушно подкрепи кандидатуратa.
Шансът да спечелим София за първи път в демократичната история на страната не бива да бъде пропилян, защото промяната в България започва от София.
Това заяви председателят на столичната структура на социалистите и водач на партийната листа за общински съветници Калоян Паргов.
Лидерът на БСП Корнелия Нинова след градския пленум на партията заяви, че предстоят срещи с кандидата, за да се представи платформата на левицата.
Соцводачът иска сериозен разговор по идеите на левицата за местно управление. Не е достатъчно да подкрепиш някого, поясни лидерът на социалистите. Трябвало да имат общи виждания с Мая Манолова. Нинова обаче е убедена, че с Манолова се движат в една посока.
 
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 09:27 - Планираните прекъсвания на тока от ЧЕЗ Разпределение 05 Декември в 19:27 - Румен Петков в Плевен: Бойко Борисов е виновен България да стане газовозависима държава 05 Декември в 17:54 - Рекорден скок на цените на храните 05 Декември в 16:54 - КЗП: „Близо 60% от европейските потребители свидетелстват за положителен опит след подаване на жалба“ 05 Декември в 16:27 - Надя Клисурска: 1/5 от данък общ доход и 1/10 от ДДС да остава в общините 05 Декември в 15:27 - Кристиан Вигенин : Призоваваме управляващите да нормализират отношенията ни с Русия 05 Декември в 14:54 - Корнелия Нинова: Лъжа е, че е имало договорка за субсидията 05 Декември в 14:27 - Най-малко 100 тона пилешко месо са заразени със салмонела на българския пазар 05 Декември в 13:27 - Българската икономика нараства стабилно с 3,7% през третото тримесечие 05 Декември в 13:27 - Тома Биков за изгонения дипломат: Действията на Русия са реципрочни