Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
17 Октомври в 11:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Николай Радеви и д-р Баташки в кв. Гагарин: Социалистите сме алтернатива на статуквото в Пловдив
AКРОСС/ „Район Северен е пример за корупционно управление, на което на 27 октомври ще сложим край“, заяви твърдо кандидатът за районен кмет от „БСП за България“ д-р Атанас Баташки.
Заедно с кандидата за кмет на Пловдив Николай Радев вчера те посетиха кв. Гагарин и в директни разговори с хората обясниха управленските намерения на пловдивската левица.
„Ние няма да даваме напразни обещания, вашите предложения ще залегнат в програмата ни „Пловдив на хората“ – посочи Николай Радев.
Жителите на квартала поставиха на кандидатите конкретни искания за по-добре организирано сметосъбиране, за поддържане на междублоковите пространстава, за облагородяването на градинките и ремонт на детските площадки.
Тези теми са общовалидни за целия град, но за р. Северен от особено значения са още подмяната на амортизираната ВиК инсталация, почистването на коритото на река Марица, натовареният трафик по северната страна на бул. Марица.
„От ден първи на моето избиране ще предприема действия по тези въпроси, защото те са най-важни за качеството на живот в нашия район“, гарантира кандидатът за районен кмет с №56.
Николай Радев допълни, че заедно с д-р Баташки имат план за действия, който се различава от всички останали, защото само социалистите са алтернатива на статуквото в Пловдив
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия