Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
04 Февруари 2015г. в 22:06 | Източник: Standartnews.com
Оценка: 0/5 (0) |0
Пак скандал за Възродителния процес
Темата "Възродителен процес" превзе първия пленарен ден на Народното събрание в сряда. Повод за поредните словесни престрелки между депутатите станаха предложения за промени в Закона за гражданската регистрация, внесени от ДПС.
Идеята на поправките е да се заличат българските имена на хората, родени с турско-арабски имена, но след това насилствено преименувани. Председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че законопроектът не цели разделение, а помирение.
Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета ...
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 14:28 - Таня Найденова, председател на ОЖС в БСП – София: Недопустимо е Валери Симеонов да отговаря за демографската политика Днес в 13:54 - Калоян Паргов: Повече държава – това е основната идея на „Визия за България“ Днес в 12:54 - Премиерът: Живеем в много тревожен свят Днес в 12:00 - Нинова подкрепи тютюнопроизводители срещу готвени промени на правителството Днес в 11:54 - Таня Найденова: Недопустимо е Валери Симеонов да отговаря за демографската политика Днес в 10:28 - Премиерът Борисов на среща с Цао Дзиенмин Днес в 09:54 - НФСБ: Валери Симеонов не е поставял под съмнение здравния статус на болните деца Днес в 08:54 - Чуждите инвестиции намаляват тройно 19 Октомври в 18:55 - Валери Симеонов: С децата инвалиди се спекулира, не се отказвам от нито една своя дума 19 Октомври в 18:28 - Цачева: Българските граничари няма да бъдат предадени на Турция