Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
15 Септември в 08:54 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Паргов: След тези избори София и страната няма да бъдат същите
AКРОСС/ „Ще спечелят гражданите, ще спечелят софиянци, които искат нещо по-различно от досегашния модел на управление. Една промяна за една друга перспектива". Това каза в интервю за предаването „Офанзива"по Канал 3 председателят на БСП-София Калоян Паргов, по повод подкрепата на БСП за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.
„Всичко е в наши ръце и шансовете зависят от нас, не от това, дали ГЕРБ е силен или слаб в София", допълни той. „До много скоро бяхме в изолация, видимо, а очевидно, че в последните години тази изолация започна да се пропуква и БСП има своето влияние в общото политическо пространство, което показва и съотношението на силите в общинския съвет", коментира Паргов.
„Фрагментацията в дясно е доста голяма, докато вляво, имайки предвид кандидатурата на Мая Манолова, която е издигната като граждански кандидат от инициативен комитет е подкрепена последователно от „АБВ", „Движение 21", БСП и очевидно ще има и други леви по-малки партии, които ще заявят тази подкрепа още на първи тур", посочи социалистът. „Тя промени омбудсманската институция, изначално, поставяйки в центъра малкия човек с проблема му пред институциите. Т. е. тя изпълни с друг смисъл тази институция. И ние считаме, че тя има този потенциал, да предложи на софиянци промяна. И затова толкова политически сили започнахме да се обединяваме", коментира още Паргов
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?