Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
07 Ноември 2014г. в 13:32 | Източник: Novini.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Пеевски и Москов проведоха задочен спор в кулоарите на НС
Делян Пеевски отговори на нападките на депутата от Реформаторския блок Петър Москов, предаде репортер Novini.bg.

Припомняме ви, че гласеният за здравен министър Москов обяви от парламентарната трибуна, че ДПС е проклятието на България. "Плаващата коалиция ражда чудовище, нали г-н Пеевски", попита Москов.

"Вижте интересния блясък в очите на Москов", отговори Пеевски в кулоарите на парламента. Попитан от журналистите какво му говори този блясък, депутатът от ДПС отговори: "На вас трябва да ви говори".

От своя страна Петър Москов коментира, че не знае какви знамения вижда Пеевски в неговия поглед. "В погледа ми няма блясък. има тъга, от тежката ситуация, в която се намира България. Единственото, което исках да кажа от трибуната е, че няма да допуснем Ахмед Доган и Пеевски да управляват", категоричен беше Москов.

Във връзка с поста министър на здравеопазването, Москов отказа коментар. "Все още не съм положил клетва и не мога ...
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 19:54 - Калоян Паргов и Борис Цветков поставят началото на българо-китайско сътрудничество в здравеопазването в София Днес в 19:54 - САЩ няма да участват в най-голямата глобална търговска сделка през 2020 г. Днес в 19:27 - Министър Росен Желязков се срещна с посланика на САЩ в България Херо Мустафа Днес в 18:27 - Излезе указът за връщане номинацията на Гешев Днес в 17:27 - Част от опозицията на ГЕРБ във Варна се оказа добре прикрита коалиция Днес в 16:27 - Калоян Паргов: Кметът Фандъкова да започва изпълнението на обещанията веднага, няма нужда от 100 дни Днес в 15:54 - Кметът на Перник връща за преразглеждане водния режим Днес в 15:27 - Всяка втора компания дава коледен бонус, но не в размера на 13-та заплата Днес в 13:54 - Нова комисия за промени в Изборния кодекс искат БСП и ДПС Днес в 12:27 - Най-скъпият добив на нефт в света е в Русия