Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
21 Декември 2014г. в 10:55 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Пленум на БСП ще разгледа орязване на щата в партията
/КРОСС/ Орязване на щата на „Позитано" 20 с близо 30% и на бюджета на партията ще обсъди на днешното си заседание Националният съвет на БСП, съобщава БНР. 
Драстичните мерки се налагат, след като БСП претърпя тежка загуба на изборите на 5 октомври и получи двойно по-малка държавна субсидия за 5,5 млн. лева.
Очаква се пленумът на левицата да приеме план за работата на социалистите за първото шестмесечие на 2015 г. за мобилизация на структурите си за предстоящите местни избори.
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
Днес в 13:27 - Каракачанов: Двойните стандарти на западноевропейските държави са причина за недоверието между балканските страни Днес в 12:54 - Илияна Йотова: Сънародниците ни в Словашката република не срещат достатъчна подкрепа Днес в 11:28 - Деница Златева: Единственото бъдеще пред Западните Балкани е в ЕС Днес в 10:27 - Частични местни избори се провеждат в няколко населени места в страната Днес в 09:54 - Зоран Заев: Илинденска Македония е името, за което е възможен компромис с Гърция Днес в 09:54 - Илияна Йотова се срещна с представители на българската общност в Братислава Днес в 07:27 - Жителите на с. Галиче избират нов кмет 19 Mай в 21:27 - Андрей Ковачев от остров Персин: Ние сме тук, за да помним! Поклон! 19 Mай в 20:54 - Мустафа Карадайъ от Джебел: Знаем силата на толерантността и никой не може да ни я отнеме (снимки) 19 Mай в 19:55 - Проф. Константинов: Самите Западни Балкани са виновни да няма конкретни ангажименти на ЕС към тях