Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
30 Октомври в 13:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Сидеров гневен - парламентът не му дал думата при напускане
AКРОСС/ Лидерът на Атака Волен Сидеров е ядосан на парламента, че не му дали думата при напускане на законодателния орган.
Българският парламент не даде думата на депутат, който напуска по собствена воля, обяви той на брифинг в парламента. Това е безпрецедентен случай, отсече атакистът. Обикновено депутатите, които напускат, липсват от зала, какъвто бил случаят с Лиляна Павлова.
Жалки и много безпомощни са опитите на ръководството на парламента да не ми даде думата, изтъкна Волен Сидеров. Ангел Джамбазки нямал чест, измамил избирателите според него. Той бил човек, който лъже, мами и манипулира хората. Аз постъпвам точно обратно, уверен е националистът
Този парламент започва да прилича все повече на антибългарски, коментира Сидеров и поясни, че визира покупката на американските изтребители. Поведението на България било васално.
ВМРО били инструментът на поръчката за изтребителя. Други са поръчителите, каза той. ГЕРБ били съучастник в тази сделка.
Българският парламент започва да се плъзга по наклонената плоскост, заподозря Волен Сидеров. Той очаква законодателният орган да гласува разполагането на ракетни установки у нас срещу Русия. Затова лидерът на "Атака"се радва, че физически няма да присъства в НС при този акт. Това вече е национално предателство, категоричен бе лидерът на националистите.
Волен Сидеров ще стане общински съветник, за да разкрие далаверите в СОС
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник