Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
14 Ноември в 15:27 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Според Experian работата с данни и анализа на данни остава основно предизвикателство за бизнеса
AКРОСС/ Наличието на масиви от данни и нови аналитични техники е ключово за установяването на конкретни модели, тенденции и асоциации, които могат да разкрият нови бизнес възможности. Сега, когато нуждата от все повече и повече източници на информация и фактори при вземане на решение расте, традиционните платформи вече не са достатъчни – това е едно от заключенията на доклад на компанията за пазарни проучвания Forrester от април 2018 г.
По време на посещението си в София Стийв Вагнер, глобален изпълнителен директор на Experian Decision Analytics, представи пред медиите предизвикателствата, които бизнесът продължава да среща, както и направленията, в които един лидер може по-смислено да използва масивите от данни.
Заедно с Петър Бънков, изпълнителен директор на Experian България, и Спирос Йоргас, мениджър „Бизнес развитие“ в Experian Decision Analytics за Балканите, Вагнер коментира най-актуалните тенденции в индустрията като експоненциалното увеличение на данните, предизвикателствата в създаването на потребителско преживяване и технологичната трансформация на глобално ниво. Освен това той акцентира и върху ключови характеристики на българската бизнес среда, както и върху последните новини около офиса на компанията в страната.
Experian България в момента обединява ключова част от глобалния аналитичен капацитет на компанията, а до края на годината се очаква да достигне 1000 служители.
Софийският офис отваря врати през 2004 г
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?