Регионални новини: София | Пловдив | Варна | Бургас | Русе | Благоевград
30 Октомври в 17:00 | Източник: Cross.bg
Оценка: 0/5 (0) |0
Владимир Петров: Знам как и мога да реша проблемите на „Връбница“
AКРОСС/ Владимир Петров е кандидатът на „БСП за България“ за кмет на район „Връбница“, който в неделя ще се бори на балотаж. С номер 56 в бюлетината. Той е магистър по „Финанси и счетоводство“. Работи като началник на районен инспекторат към Столичния инспекторат. Семеен е. На 35 години.
- Какво Ви отличава от другия кандидат?
- Знам как и мога да реша нерешените проблеми на район „Връбница“, а те са много. Имам хъс. Имам желание. Имам достатъчно опит – от 11 години работя в Столичен инспекторат и съм наясно как функционират и си взаимодействат общинските структури.
- Хората във Вашия район често протестират. Например в “Обеля” 2 имаше протести по повод застрояването на междублоково пространство.
- Трябва да се работи за промяната на подробните устройствени планове - да се направят частични изменения. Междублоковите пространства трябва да бъдат отредени за озеленяване, а не за жилищно строителство. Или като алтернатива - да се работи за отчуждаването на тези терени, така че и самите собственици да не бъдат ощетени. В тези междублокови пространства трябва да бъдат изградени стрийтфитнеси, футболни игрища, волейболни игрища и т.н. За да има къде да спортуват нашите деца, а и по-големите
Към пълния текст на новината тук
Оценете новината: 0/5
Коментари
Няма добавени коментари - бъдете първи!
Оставете коментар
Ако имате регистрация, моля влезте
въведете потребителско име:
въведете email:
въведете парола: въведете коментар: въведете показания код:
забравена парола?
16 Ноември в 13:54 - Румен Гечев: Очевидно е, че БСП върви нагоре 16 Ноември в 11:54 - Социалисти се отричат от подписка с искане за оставки 16 Ноември в 10:27 - Кристиан Вигенин: БСП представя различна философия за управление, от която България има нужда 16 Ноември в 09:27 - ПП МИР настояват управляващите незабавно да оттеглят унизителното предложение за болничните 16 Ноември в 08:27 - Александър Симов : БСП помогна за освобождаване на словото у нас 15 Ноември в 17:54 - Външният министър на Ангола: Разчитаме на премиера Борисов България да стане нашата врата към ЕС 15 Ноември в 17:54 - Президентът Румен Радев: Света гора векове наред има своето благотворно влияние в православната общност 15 Ноември в 16:54 - БСП: Удовлетворени сме, че с действията си защитихме свободата на словото 15 Ноември в 15:54 - Данаил Кирилов: България полага максимални усилия за реализиране на всички европейски приоритети 15 Ноември в 15:27 - Министър Аврамова: Проучваме алтернативни източници за водоснабдяване на Перник